Muziekvideo's opgenomen aan de Costa de la Luz (videoclips)

 

 

 

 

Van The Sunclub tot Macaco tot U2

Wat heeft de Nederlandse danceformatie The Sunclub gemeen met de Duitse popband Marquess en 's Werelds grootste rockband U2? Ze hebben alledrie, net zoals de bekende Spaanse band Macaco, een videoclip opgenomen aan de Costa de la Luz. Hieronder vind je een kleine selectie van muziekvideo's die allemaal een eigen licht schijnen op de mooie stranden, prachtige natuur en gezellige steden en dorpen van de Costa de la Luz.

 


Muziekvideo's opgenomen in Tarifa


 

klik nadat de video is gestart op 480p voor een betere beeldkwaliteit

 

The Sunclub - Te Te (Shake that Heaven)

De Nederlandse danceformatie The Sunclub, bekend van de zomerhits Fiesta en Summer Jam, scoorde in 2009 hun laatste bescheiden hit met het nummer Te Te (Shake that Heaven). De prachtige uitgestrekte zandstranden van kitesurfmekka Tarifa vormen het ideale decor voor de videoclip van het nummer. Wie verlangt er bij het zien van de videoclip niet (terug) naar een heerlijke onbezorgde zomer?

 

 

klik nadat de video is gestart op 480p/720p voor een betere beeldkwaliteit

 

Macaco & Fito - Puerto Presente

Macaco is een band uit Barcelona die in Nederland vooral bekend is van het nummer Moving. Voor Puerto Presente werkte Macaco samen met Fito Cabrales, de frontman van Fito & Fitipaldis (een van de populairste bands van Spanje en een absolute favoriet van de redactie). De bijzondere videoclip voor het nummer is opgenomen tussen Tarifa en Bolonia. Behalve de ongerepte stranden en kenmerkende zandduinen komen in de videoclip ook bekende werken van Salvador Dalí voorbij.

 

 


Muziekvideo's opgenomen in Conil de la Frontera


 

klik nadat de video is gestart op 720p/1080p voor HD kwaliteit

 

Carlos Bueso - Melissa

De muziekvideo voor het nummer Melissa van Carlos Bueso is niet alleen opgenomen in Conil de la Frontera, het witte dorp speelt ook een belangrijke rol in de tekst van het nummer. In de videoclip zien we Carlos aan het strand, op de daken en in de gezellige straten van Conil de la Frontera.

 

 

 

Laura Esquivel ft. Bejotaeme & Crema - Nuestra playa eres tú

Nuestra playa eres tú is de titelsong van de Spaanse komedie/dramafilm Maktub uit 2011. Het nummer wordt gezongen door Laura Esquivel, die ook een rol speelt in de film. De muziekvideo is een combinatie van beelden uit de film en beelden die speciaal voor de videoclip zijn opgenomen aan de stranden van Conil. De kleurrijke zonnebloemvelden ten zuiden en de mooie baaitjes ten noorden van Conil komen ook voorbij in de videoclip.

 


Muziekvideo's opgenomen in Cádiz


 

 

Marquess - Arriba

Marquess is een Duitse popband met een half Italiaanse zanger die voornamelijk in het Spaans zingt. De eenvoudige Spaanse teksten van Marquess laten grammaticaal nogal eens te wensen over, maar zijn wel erg aanstekelijk. Voor de videoclip van de zomerhit Arriba reisde Marquess af naar Cádiz, dat bekendstaat als een echte feeststad. In de videoclip, die is opgenomen aan het bekende La Caleta strand en in de oude binnenstad, doet Cádiz zijn reputatie absoluut eer aan.

 

 

klik nadat de video is gestart op 480p voor een betere beeldkwaliteit

 

 

 

Deze pagina delen:

 

 

 

Conil » Weetjes » Muziekvideo's Costa de la Luz

ConilReisgids.nl
Beleef het authentieke Andalusië